• +0123 456 789
 • 7 DAYS A WEEK FROM 10 AM TO 6 PM

Uslovi kupovine

    Online prodavnica na sajtu www.knjaznatura.co.rs je u vlasništvu kompanije KNJAZ MILOŠ- NATURA D.O.O. Beograd, sa sedištem na adresi 11152 Beograd, Kumodraška 255 i predstavlja online servis za poručivanje i dostavu robe.


    Ova usluga je namenjena prvenstveno fizičkim licima i korišćenje ovog servisa je besplatno. Knjaz Miloš-Natura doo Beograd ne može garantovati da će isporučiti svaki proizvod poručen preko sajta www.knjaznatura.co.rs


    Kupcem se smatra svaka osoba koja je preko naše online prodavnice, poručila proizvode i samim tim prihvatila sve predviđene uslove korišćenja ovog servisa i kupovine.


    Uslovi kupovine definišu pravila i postupke prilikom online kupovine i između ostalog obuhvataju procese poručivanja, procesiranja porudžbine, dostave, plaćanja, kao i eventualni povrat i reklamaciju dostavljene robe.


    PORUČIVANJE

    Poručivanje robe se može vršiti u bilo koje vreme u toku dana, 7 dana u nedelji. Sve standardne porudžbine koje potvrdimo do 17h, isporučujemo u roku od 24h. Isporuke vršimo radnim danima, osim ako na sajtu nije naglašeno drugačije. Porudžbine DANAS za DANAS isporučujemo u periodu 13-21h, s tim da je rok za porudžbine 20h.

    Jedinica mere za poručivanje je paket ili komad u zavisnosti od artikla. Minimalna vrednost porudžbine za dostavu je 750,00 dinara.

    Novi korisnici:

    • Samim ulaskom na sajt www.knjaznatura.co.rs svim zainteresovanim licima je omogućeno da uđu u sekciju PRODAVNICA i vrše pregled i odabir raspoloživih artikala. Količine se biraju preko strelica +/- ili unosom cifre u polje količina.

    • Vrednost odabranih artikala mora biti minimum 750,00 dinara da bi porudžbina bila Prihvaćena.

    • U zadatoj formi novi korisnik unosi svoje podatke (Ime i prezime, email, broj telefona, adresu, napomenu uz adresu isporuke, Grad i Opštinu) u zahtevanu formu. Obavezna polja su označena zvezdicom. Na strani gde je forma za unos nalazi se i link ka Politici zaštite podataka koju sprovodi naša kompanija.

    • Nakon potvrde podataka, kupac konačno potvrđuje porudžbinu, gde mu se na sajtu prikazuje poruka sa obaveštenjem, a istovremeno na mail dobija potvrdu o prihvatanju porudžbine sa porudžbenicom u prilogu.

    Postojeći korisnici:

    • Prilikom ulaska na sajt u sekciji PRIJAVI SE unose svoj email i šifru i pristupaju prodavnici. Ovakvim pristupom imaće uvid u istoriju svojih kupovina i moći će na jednostavniji način da poruče željene artikle, bez ponovnog unošenja obaveznih podataka.

    • Mogu kao i svi drugi kupci bez prijave da izvrše odabir željenih artikala i kada dođu do dela gde se unose podaci, klikom na Log in, unesu svoje korisničko ime i šifru i preskoče unos svih zahtevanih podataka i na taj način pojednostave kupovinu. 

    • Nakon potvrde kupovine, dalji postupak automatskog obeveštavanja je isti za sve.

    • Ukoliko niste dobili mail sa linkom za kreiranje pristupne šifre, molimo da putem kontakt telefona 011/63-55-900, kontakt forme na sajtu ili maila office@knjaznatura.co.rs, zatražite da Vam isti pošaljemo.

    PROCESUIRANJE PORUDŽBINE

    Novi korisnici:

    • Sve kupce koji prvi put poručuju preko naše online prodavnice, pre isporuke će kontaktirati naš operater, radi potvrde porudžbine, provere svih unetih podataka, davanja obaveštenja u vezi raspoloživosti poručenih artikala, eventualnim alternativama, roku isporuke i sl.

    • Nakon toga, potvrđuju se podaci kupca u našem sistemu i kupcu se putem maila, šalje link da kreira svoju šifru radi lakših budućih kupovina. (Preporučujemo da kupci sve naredne kupovine obavljaju, tako što će online prodavnici pristupati unoseći svoj email i šifru koju su definisali). Rok isporuke se računa od potvrde porudžbine telefonom.

    Postojeći korisnici:

    • Sve porudžbine se direktno procesuiraju bez obaveznog pozivanja od strane operatera.

    • Operater će kontaktirati registrovanog kupca u slučaju da neki od artikala u tom momentu nije na raspolaganju, da ponudi alternative, kao i u slučaju eventualne promene roka za dostavu.

    Napomena-važi za sve kupce: Ukoliko bilo šta od navedenog, što menja inicijalnu porudžbinu, nije prihvatljivo za kupca, kupac ima pravo da odustane od kupovine.

    STANDARDNA DOSTAVA

    • Poručena roba će biti upakovana i složena na način da se uobičajenom manipulacijom u skladištu i tokom transporta ne može oštetiti, niti uticati na kvalitet dostavljenih proizvoda, a prema HACCP principima.

    • Dostavu porudžbina primljenih putem online prodavnice vršimo na teritoriji Beograda, Novog Sada, Subotice, Kragujevca, Niša i Zrenjanina.

    • Isporuku vršimo radnim danima u periodu od 8 do 17h, osim ako na sajtu nije naglašeno drugačije.

    • Rok za dostavu je 24h i odnosi se na gradove Novi Sad, Suboticu, Kragujevac, Niš, Zrenjanin i uže gradsko jezgro Beograda bez prigradskih naselja. Za dinamiku isporuka za prigradska naselja (osim Mladenovca) kontaktiraće Vas naš operater.

    • Minimalna vrednost porudžbine za dostavu je 750,00 dinara.

    • Dostava je besplatna.

    • U slučaju plaćanja pouzećem Kupac je dužan da isporučene artikle preuzme i plati u nacionalnoj valuti (RSD) na mestu isporuke. U suprotnom roba će biti vraćena, a porudžbina stornirana. Prilikom naplate tj. isporuke robe, dostavljač će kupcu izdati odgovarajući fiskalni račun.

    • U slučaju da prilikom isporuke kupac nije na predviđenoj adresi isporuke (pri tom dostavljač nije mogao stupiti sa njim u kontakt telefonom) i isporuku nije moguće izvršiti tog dana, operater će naknadno pozvati kupca radi dogovora o novom terminu isporuke. Ukoliko kupac i u ponovljenoj isporuci opet ne obezbedi prijem robe, njegova porudžbina će biti stornirana.

     DOSTAVA DANAS ZA DANAS

    • Dostavu porudžbina DANAS ZA DANAS primljenih putem online prodavnice vršimo na teritoriji Beograda.

    • Isporuku vršimo radnim danima u periodu od 13 do 21h, za naloge koji se kreiraju do 20h, osim ako na sajtu nije naglašeno drugačije.

    • Dostava se vrši istog dana kada je porudžbina napravljena.

    • Cena isporuke iznosi 300,00 dinara.

    • U slučaju plaćanja pouzećem Kupac je dužan da isporučene artikle preuzme i plati u nacionalnoj valuti (RSD) na mestu isporuke. U suprotnom roba će biti vraćena, a porudžbina stornirana. prilikom naplate tj. isporuke robe, dostavljač će kupcu izdati odgovarajući fiskalni račun.

    • U slučaju da prilikom isporuke kupac nije na predviđenoj adresi isporuke (pri tom dostavljač nije mogao stupiti sa njim u kontakt telefonom) i isporuku nije moguće izvršiti tog dana, operater će naknadno pozvati kupca radi dogovora o novom terminu isporuke. Ukoliko kupac i u ponovljenoj isporuci opet ne obezbedi prijem robe, njegova porudžbina će biti stornirana.

     

    UGOVORNI KORISNICI

    Pod Ugovornim korisnicima se smatraju kupci, koji imaju ugovor o kupoprodaji vode Aqua Una 18,9 lit. i korišćenju aparata za vodu sa Knjaz Miloš-Natura d.o.o. Svim zainteresovanim ugovornim korisnicima poslaćemo link putem maila, radi kreiranja svog passworda i olakšane kupovine preko online prodavnice. Minimalna porudžbina je 2 balona vode Aqua Una 18,9 lit., a pored toga mogu poručivati i druge navedene artikle. Ukoliko želite da postanete naš ugovorni korisnik, kao i za druga pitanja, pozovite 011/63 55 900 ili nam se obratite putem kontakt forme na sajtu u delu PODRŠKA.  Akcije koje se odnose na svaku online porudžbinu, važe i za ugovorne korisnike ukoliko pored 2 balona vode, poruče još minimum 2 bilo koja druga artikla. U slučaju ostalih akcija primenjivaće se definisana pravila za svaku pojedinačnu akciju. 

    CENE I NAČIN PLAĆANJA

    • Sve cene na Online prodavnici su prikazane u nacionalnoj valuti (RSD) sa obračunatim PDV-om.

    • Cene koje su naznačene na sajtu su važeće na dan potvrde kupovine od strane kupca. U slučaju eventualnih grešaka, operater će pozvati kupca pre kupovine da ga o tome informiše. Isporuka će u tom slučaju biti izvršena samo uz saglasnost kupca sa pravim cenama.

    • Plaćanje se može izvršiti: karticom online ili pouzećem, gotovinom ili karticom, uz obavezu prodavca (dostavljača) da kupcu izda fiskalni račun.

    REKLAMACIJA

    U slučaju da kupac želi da vrati isporučenu robu treba da uputi opravdanu reklamaciju e- mailom, telefonom ili preko kontakt forme na sajtu. 

    Kupac ima pravo na povrat robe u sledećim slučajevima:

    • Ukoliko mu je isporučena roba koja nije poručena

    • Ukoliko cena robe ne odgovara porudžbini, a nije saglasan sa tim.

    • Ukoliko mu je isporučena roba kojoj je istekao rok trajanja

    • Ukoliko mu je isporučena roba sa greškom ili oštećenjem

    • Ukoliko mu nije isporučena sva roba koje je plaćena online 

    Kupac je dužan prilikom preuzimanja poručene robe da proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira radniku koji je robu dostavio, ili da odbije da preuzme isporučenu robu na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. Proveru ispravnosti porudžbine vrši kupac. Molimo Vas da uporedite primljene artikle sa računom i Vašom porudžbenicom. Ukoliko nešto nedostaje ili sa nečim niste saglasni odmah to napomenite dostavljaču, kako bi sve eventualne korekcije, koje je moguće izvršiti na licu mesta (uključujući i povrat u definisanim slučajevima) odmah uradili. U slučaju naknadno ustanovljenih neslaganja, molimo da ih dostavite e-mailom, telefonom ili putem kontakt forme na sajtu u roku od 24h od momenta prijema robe, jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.


    IZMENE USLOVA KUPOVINE

    Knjaz Miloš-Natura d.o.o. Beograd, zadržava pravo na izmenu ovih uslova i pravila, i obavezuje se da u slučaju izmene istih, o tome putem svog sajta, odnosno obaveštenja u okviru online prodavnice obavesti sve korisnike. Korisnici koji ne budu saglasni sa novim uslovima kupovine mogu nam svoje komentare i sugestije uputiti putem email- ili putem kontakt forme na sajtu.

    NAPOMENA

    Vašom registracijom na sajtu za korišćenje naše online prodavnice, prihvatate odgovornost za komunikaciju sa Vaše adrese bilo da su u pitanju porudžbine, promena podataka ili odjava sa liste registrovanih korisnika.

    Ako saznate ili posumnjate da neko zna Vašu lozinku, ili je koristiti suprotno Vašim instrukcijama, lozinku možete samostalno promeniti i zadržati tu informaciju samo za sebe, a ako to niste u mogućnosti sami da izmenite kontaktirajte nas.

    Ukoliko, ipak postoji bilo kakva sumnja u eventualne sigurnosne propuste, nedopušteno korišćenje usluga ili kršenja navedenih Pravila i uslova korišćenja, Knjaz Miloš- Natura d.o.o. zadržava pravo da od Vas traži promenu prvobitno navedene lozinke, kao i da privremeno ili trajno ukine korisnički nalog bez prethodne najave.

    Pored toga, Knjaz Miloš-Natura ima diskreciono pravo da korisniku našeg oline servisa, uz pismeno obaveštenje, trajno ukine pristup, i to u slučajevima kada korisnik namerno zloupotrebljava servis, ne poštuje pravila i uslove korišćenja, vređa ili omalovažava naše zaposlene i dr.

    KONTAKT

    Za sva pitanja vezana za online kupovinu, možete nam se obratiti putem maila: office@knjaznatura.co.rs , kontakt forme na sajtu www.knjaznatura.co.rs ili telefona 011/ 63 55 900.