• +0123 456 789
  • 7 DAYS A WEEK FROM 10 AM TO 6 PM

WATER COOLER APARATI

KARAKTERISTIKE APARATA


U svojoj ponudi imamo samo najbolje. Aparati koje vam isporučujemo su kompresorski, visokokvalitetni i pouzdani i daju vam mogućnost da u svom okruženju uživate u negaziranoj mineralnoj vodi na brz i jednostavan način.

Kompresorski aparati imaju veću zapreminu rezervoara, sistem hlađenja je ekoloski a kompresorski princip hlađenja omogućava da se za kratko vreme ohladi velika količina vode. Usled ove karakteristike naši aparati su veoma pogodni za korišćenje u fabrikama i drugim mestima, gde je velika frekventnost zaposlenih. Pored sistema za hlađenje aparat poseduje izolovan rezervoar za toplu vodu. Putem dve različite slavine možete izabrati vodu po izboru i u najkraćem mogućem roku spremite neki topli napitak ili se osvežite hladnom vodom Aqua Una. Topla voda se greje do temperature 85-95°C, a hladi na temperaturu 5-10°C.

Njihov savremen dizajn omogućava da se lako uklope uz svaku prostoriju, a raspoloživi su u sivoj ili beloj boji.

Dopremanje i montiranje aparata vršimo narednog radnog dana po primljenoj narudžbini, ili u skladu sa dogovorenim terminom.


PREDNOSTI


Naši water cooler aparati se jednostavno i brzo instaliraju, pa sa upotrebom možete početi već nakon 25 minuta. I potrošnja struje je minimalna – energija potrebna za rad aparata jednaka je onoj koju troši jedna sijalica.

Sistem hlađenja je potpuno ekološki: hlađenje vode vrši se kompresorima. Samo nakon 25 minuta od postavljanja možete koristiti vaš aparat.

Na kraju, naši water cooler aparati su bezbedni, sigurni, dugotrajni i zadovoljavaju i najviše estetske standarde

PAKET ZA KORISNIKE


Našu ponudu prilagođavamo vašim stvarnim potrebama i uvek preporučujemo najoptimalnije rešenje.


U zavisnosti od broja zaposlenih, broja potrebnih aparata i potrošnje vode odobravamo odgovarajuće popuste na cenu vode i omogućavamo vam posebne uslove fakturisanja i plaćanja.


Velikim kompanijama sa raširenom mrežom poslovnih jedinica obezbeđujemo da pozivanjem samo jednog broja telefona ili slanjem mejla na samo jednu adresu poruče, osim vode, i sve druge potrebne hladne i tople napitke, nakon čega ćemo vam proizvode isporučiti u skladu sa dogovorenom dinamikom.


Ako se odlučite za najam aparata, ugovor se potpisuje na 12 meseci. Ukoliko mesečna potrošnja vode iznosi 5 ili više boca po aparatu, najam se ne plaća.

Ukoliko želite da posedujete svoj samostojeći kompresorki Water cooler aparat, možete da ga kupite po ceni od 150 EUR u dinarskoj protivvrednosti.


Garantni rok iznosi 24 meseca, a za kupovinu više aparata, odobravamo rabat za avansno plaćanje.

Isporuku vršimo u roku od 24h od momenta prijema porudžbine.