Servis

U sklopu kompanije Natura Knjaz Miloš postoji servisno odeljenje sa osposobljenim kadrovima, da bismo vam uvek bili na raspolaganju.

Da ne biste propustili nijedan trenutak uživanja u vodi Aqua Una, u slučaju bilo kakvog kvara koji zahteva popravku u servisu, odmah dobijate ispravan zamenski aparat.

Velika prednost našeg servisa je i ta što servisiramo i različite modele aparata za vodu drugih proizvođača, tako da ako želite vodu Aqua Una, naravno da možemo da vam pomognemo.

U tim slučajevima uvek preporučujemo i pregled i sanitizaciju aparata, kako bismo bili sigurni da će kvalitet vode Aqua Una nakon prolaska kroz aparat ostati nepromenjen.

Sanitizacija

Sanitizacija aparata se obavlja periodično i podrazumeva dezinfekciju delova kroz koje prolazi voda ozonom. Kao i usluge instalacije, popravke i eventualne zamene delova, i ovo vrši isključivo naše stručno osoblje.

Značaj ove usluge je izuzetan jer se jedino tako može očuvati konstantan kvalitet vode koja prolazi kroz aparat. Za aparate u poslovnim prostorima preporučujemo 3–4 sanitizacije godišnje, a za one u vašim domovima 2–3 sanitizacije.