• +0123 456 789
  • 7 DAYS A WEEK FROM 10 AM TO 6 PM

PRIRODNA MINERALNA VODA

Aqua Una je negazirana prirodna mineralna voda sa niskim sadržajem rastvorivih mineralnih materija i sa niskim sadržajem natrijuma. Ona je vaš oslonac u poboljšanju metabolizma telesnih tečnosti i rehidracije čitavog organizma. Zato je idealna za svakodnevnu upotrebu i preporučuje se svima. 

8 ČAŠA DNEVNO  - FORMULA ZDRAVLJA

Naučno je dokazano da našem organizmu treba najmanje dva litra vode dnevno. U zavisnosti od fizičke aktivnosti, ali i spoljne temperature, čak i nivoa stresa, ova količina treba da bude i veća. Kakav god da je vaš način života, Aqua Una je idealan izbor. Do vas stiže u bocama od 18,9l i možete je piti u neograničenim količinama.
Na vašu adresu je isporučujemo besplatno.


Vaše zdravlje direktno zavisi od kvaliteta i količine vode koju pijete! Voda je glavni deo ljudskog tela i nijedan biohemijski i metabolički proces u organizmu se ne može odvijati bez vode.

Ona reguliše temperaturu tela, omogućava intenzivniju apsorpciju kiseonika, provodi nervne impulse i poboljšava funkciju bubrega. U ovome je Aqua Una vaš najbolji saveznik: dnevno vam je potrebno minimalno 8 čaša vode Aqua Una da se opustite, skoncentrišete na posao ili samo – uživate u životu.
Naš posao je da u najkraćem mogućem roku kvalitetnu vodu isporučimo na vašu adresu.

To, naravno, nije sve: preko nas možete da naručite i hladne i tople napitke, kao i kafu.