Čajevi

Ako želite da se opustite uz čaj, tu je Milford – sinonim za kvalitetan čaj, na svim kontinentima. Čajeve Milford vam nudimo u 12 ukusa i isporučujemo u paketima od 6 ili 12 kutija (zavisno od ukusa). Osim manjih pakovanja sa 20 filter kesica, Sada u ponudi imamo i velika – sa 40 filter kesica. Na vama je da izaberete: menta, kamilica, hibiskus, zeleni čaj s limunom, jabuka / cimet, pomorandža / rum, brusnica / crna ribizla, mešavina 6 vrsta voća, mešavina bobičastog voća, crni čaj, zeleni čaj i đumbir / pomorandža / kamilica. Za većinu, kafa ili čaj znače da je dan zaista počeo. Zato uz našu vodu Aqua Una i kafu, kompanija Natura Knjaz Miloš može da vam dostavi i druge tople napitke. Za šta god da se odlučite – izbor je odličan.

 

Nescafe

Uz vodu Aqua Una, sve ima bolji ukusu – čak i instant kafa. A kompanija Natura Knjaz Milošu ponudi ima instant kafu vrhunskog kvaliteta – Nescafe. Nescafe je verovatno najomiljenija vrsta kafe na svetu i dostavljamo vam je u jednom od dva ukusa: Classic (kafa srednje tamno pržena, što joj daje intenzivnu aromu i osvežavajući ukus) i Gold (punog ukusa, za sve one sa istančanim nepcem), ali i u varijantama koje mogu da uvek budu uz vas – 2 u 1 i 3 u 1.

Pored kafe, u našoj ponudi nalazi se i Nesquik. Nesquik je odlično čokoladno osveženje koje ne sadrži veštačke boje, ukuse, zaslađivače ili konzervanse, i dodatno je obogaćen vitaminom D bez kog kalcijum iz mleka ne bi mogao da se apsorbuje u telu.