Karakteristike Aparata

Za vaš dom pružamo samo najbolje. Zavisno od potrošnje vode u vašem domaćinstvu, samostojeći aparati koje vam isporučujemo su kompresorski ili termoelektrični, jednako visokokvalitetni i pouzdani. 

Ukoliko u svom domaćinstvu mesečno trošite do dve boce vode Aqua Una, na korišćenje ćete dobiti termoelektrični water cooler aparat, a ako potrošnja prelazi 4 ili više boca, isporučićemo vam kompresorski aparat.

Saznajte više

Prednosti

Naši water cooler aparati se jednostavno i brzo instaliraju, pa sa upotrebom možete početi već nakon 25 minuta. I potrošnja struje je minimalna – energija potrebna za rad aparata jednaka je onoj koju troši jedna sijalica. 

Sistem hlađenja je potpuno ekološki: hlađenje vode vrši se termoelekrtički ili kompresorsi u zavisnosti od aparata. Tu je i vazdušni filter koji štiti rezervoar od uticaja okoline.

Saznajte više

Paket za korisnike

Izaberite vodu Aqua Una, a naši komercijalisti će vam – u skladu s potrebama vašeg domaćinstva – preporučiti najekonomičnije rešenje.
Samo jednim pozivom ćete svojoj porodici (trajno) obezbediti kvalitetnu i čistu vodu, ali i sve ostale proizvode iz naše ponude. Tako štedite vreme, energiju i – novac. Pozovite nas!

Saznajte više