Karakteristike Aparata

Za vaš dom pružamo samo najbolje. Zavisno od potrošnje vode u vašem domaćinstvu, samostojeći aparati koje vam isporučujemo su kompresorski ili termoelektrični, jednako visokokvalitetni i pouzdani.

Ukoliko su mesečne potrebe vašeg domaćinstva do dve boce vode Aqua Una, naša preporuka je ugovor za korišćenje termoelektričnog water cooler aparata, a ukoliko je to 4 ili više boca preporučujemo ugovor za korišćenje kompresorskog aparata.

Osnovna razlika između aparata je ta što kompresorski aparati imaju veću zapreminu rezervoara i princip hlađenja koji za kraće vreme može da ohladi veću količinu vode, kao i to što kompresorski aparati hlade vodu na temperaturu 5-10 °C, a termoelektrični na temperaturu 10 -15°C. Obe vrste aparata vam omogućavaju da u bilo koje vreme i u najkraćem mogućem roku spremite neki topli napitak ili se osvežite hladnom vodom Aqua Una. I jedan i drugi aparat imaju mogućnost da zagreju vodu na temperaturu od 85-95°C.

Savremen dizajn aparata omogućava da se lako uklope u svaku prostoriju, a raspoloživi su u sivoj ili beloj boji.

Dopremanje i montiranje aparata vršimo narednog radnog dana po primljenoj narudžbini ili u skladu sa dogovorenim terminom.