Paket za korisnike

Izaberite vodu Aqua Una, a naši komercijalisti će vam – u skladu s potrebama vašeg domaćinstva – preporučiti najekonomičnije rešenje.

Samo jednim pozivom ćete svojoj porodici (trajno) obezbediti kvalitetnu i čistu vodu, ali i sve ostale proizvode iz naše ponude. Tako štedite vreme, energiju i novac.  Pozovite nas!

Naši  samostojeći termoelektrični aparati su vam na raspolaganju besplatno ukoliko vaša porodica mesečno potroši 2 ili više boca vode Aqua Una.
Ugovor se potpisuje na 12 meseci.

Postoji mogućnost i da ga kupite, po ceni od 100 EUR u dinarskoj protivvrednosti. U tom slučaju garantni rok za aparat je 24 meseca
Cena iznajmljivanja aparata zavisi od modela. Međutim, ukoliko se u vašem domaćinstvu mesečno potroši 4 ili više boca vode Aqua Una, najam se ne naplaćuje za samostojeće kompresorske water cooler aparate. Ugovor se potpisuje na 12 meseci.

Ukoliko želite da samostojeći kompresorski water cooler aparat bude u vašem trajnom vlasništvu, možete da ga kupite po ceni od 150 EUR u dinarskoj protivvrednosti uz garantni rok od 24 meseca.