Water cooler aparati

Water cooler aparati

KARAKTERISTIKE APARATA

KARAKTERISTIKE APARATA

U našoj ponudi pronaći ćete samo najbolje aparate: aparati koje vam isporučujemo su kompresorski, visokokvalitetni i pouzdani i daju vam mogućnost da u svom okruženju uživate u negaziranoj mineralnoj vodi na brz i jednostavan način.

Kompresorski aparati imaju veću zapreminu rezervoara, sistem hlađenja je ekološki, i omogućuje da se za kratko vreme ohladi velika količina vode. Usled ove karakteristike, naši aparati su veoma pogodni za korišćenje u fabrikama i na drugim mestima, gde je frekventnost upotrebe vode velika. Pored sistema za hlađenje, aparat poseduje izolovan rezervoar za toplu vodu. Putem dve različite slavine, možete izabrati toplu ili hladnu vodu po svom izboru, što vam omogućuje da u najkraćem mogućem roku spremite topli napitak, ili se osvežite hladnom vodom Aqua Una. Topla voda greje se do temperature 85-95°C, a hladi na temperaturu 5-10°C.

Savremen dizajn aparata omogućuje da se lako uklope u svaku prostoriju, a raspoloživi su u sivoj ili beloj boji.

Dopremanje i montiranje aparata vršimo narednog radnog dana po primljenoj narudžbini, ili u skladu sa dogovorenim terminom.

PREDNOSTI

PREDNOSTI

Naši water cooler aparati se jednostavno i brzo instaliraju, pa sa upotrebom možete početi već nakon 25 minuta. I potrošnja struje je minimalna – energija potrebna za rad aparata jednaka je onoj koju troši jedna sijalica.

Sistem hlađenja je potpuno ekološki: hlađenje vode vrši se kompresorima. Nakon samo 25 minuta od postavljanja, možete koristiti vaš aparat.

Na kraju, naši water cooler aparati su bezbedni, sigurni, dugotrajni i zadovoljavaju i najviše estetske standarde.

PAKET ZA KORISNIKE

Našu ponudu prilagođavamo vašim stvarnim potrebama i uvek preporučujemo najoptimalnije rešenje.

U zavisnosti od broja zaposlenih, broja potrebnih aparata i potrošnje vode odobravamo odgovarajuće popuste na cenu vode i omogućavamo vam posebne uslove fakturisanja i plaćanja.

Velikim kompanijama sa raširenom mrežom poslovnih jedinica obezbeđujemo da pozivanjem samo jednog broja telefona ili slanjem mejla na samo jednu adresu poruče, osim vode, i sve druge potrebne hladne i tople napitke, nakon čega ćemo vam proizvode isporučiti u skladu sa dogovorenom dinamikom.
Ako se odlučite za najam aparata, ugovor se potpisuje na 12 meseci. Ukoliko mesečna potrošnja vode iznosi 5 ili više boca po aparatu, najam se ne plaća.

Ukoliko želite da posedujete svoj samostojeći kompresorki Water cooler aparat, možete da ga kupite po ceni od 150 EUR u dinarskoj protivvrednosti.
Garantni rok iznosi 24 meseca, a za kupovinu više aparata, odobravamo rabat za avansno plaćanje.

Isporuku vršimo u roku od 24h od momenta prijema porudžbine.

PAKET ZA KORISNIKE
array(0) {
}
Memory Consumption is: 5.93 MB