Održavanje aparata

Održavanje aparata

SERVIS

Da vam uvek budemo na raspolaganju, omogućuje nam naše servisno odeljenje sa stručnim kadrovima, koje posluje u okviru naše kompanije i brine o funkcionalnosti vaših aparata.
Ne propustite nijedan trenutak uživanja u vodi Aqua Una: u slučaju da kvar zahteva popravku u servisu, odmah dobijate ispravan zamenski aparat. 
Posebna prednost našeg servisa je to što servisiramo i različite modele aparata za vodu drugih proizvođača, tako da, ukoliko se opredelite za vodu Aqua Una, naše kolege mogu da vam pomognu i sa aparatima drugih proizvođača. U tom slučaju, uvek preporučujemo i pregled i sanitizaciju aparata, kako bismo bili sigurni da će kvalitet vode Aqua Una nakon prolaska kroz aparat ostati nepromenjen.


SANITIZACIJA

Sanitizacija aparata se obavlja periodično i podrazumeva dezinfekciju ozonom svih delova kroz koje prolazi voda. Kao i usluge instalacije, popravke i  eventualne zamene delova, sanitizaciju aparata takođe vrši isključivo naše stručno osoblje. 
Značaj ove usluge je izuzetan, jer se jedino tako može očuvati konstantan kvalitet vode koja prolazi kroz aparat. Za aparate u poslovnim prostorima preporučujemo 3 do 4 sanitizacije godišnje, a za one u vašim domovima - 2 do 3 sanitizacije.

array(0) {
}
Memory Consumption is: 5.91 MB