O nama

O nama

Godine 2007. nastala je Knjaz Miloš Natura. Vrednosti su od samog početka iste: kvalitet, iskustvo, posvećenost i, najvažnije, entuzijazam našeg tima. Takve vrednosti učinile su da za samo dve godine postanemo neprikosnoveni lider u prodaji i distribuciji vode koja se koristi preko water cooler aparata.  

Danas, naša distributivna mreža pokriva čitavu Srbiju. Iz naših osam prodajnih centara, svakodnevno distribuiramo vodu i ostale proizvode do 20.000 korisnika. I svi su jednako važni. U vaše domove i kancelarije svakoga dana stiže naša voda – Aqua Una. Korišćenje naših usluga obezbeđuje vam komfor, kako na poslu, tako i kod kuće.   

Ukoliko već niste, postanite naš korisnik i uverite se u kvalitet i pogodnosti koje vam pruža Knjaz Miloš Natura. Pošaljite nam mejl ili nas pozovite, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku isporučiti aparat, vodu i sve druge proizvode iz naše ponude, prema vašim potrebama. Isporuku zaista vršimo „do vrata“, vašeg doma ili poslovnog prostora, uz obezbeđen servis. Samo jednim pozivom štedite vreme i novac, poboljšavate produktivnost na poslu, obezbeđujete dodatnu energiju i – naravno – redovno se snabdevate kvalitetnom, čistom i prirodnom vodom i osvežavajućom kafom.

Misija

Na osnovama tradicije i kvaliteta, pružamo vam vrhunsku uslugu distribucije vode Aqua Una u bocama od 18,9l, kao i najkvalitetnijih toplih i hladnih napitka koji će vam pružiti osveženje, energiju i vitalnost tokom čitavog dana, bilo da ste na poslu ili kod kuće. Svakodnevno predano radimo da zadržimo poverenje svojih korisnika i dalje razvijamo sve segmente poslovanja. Verujemo da ćemo pomeranjem sopstvenih granica postavljati nove standarde na čitavom tržištu.
Vizija

Želimo da postanemo regionalni lider u snabdevanju kvalitetnom vodom, priznat od strane najvećih udruženja proizvođača i distributera voda u svetu. Cilj nam je da dalje razvijamo blisku saradnju koju imamo sa klijentima i time unapredimo i svoje i njihovo poslovanje, u cilju da naš način poslovanja bude model na koji će se drugi ugledati.
array(0) {
}
Memory Consumption is: 5.68 MB