Na poslu

Water cooler aparati
U našoj ponudi pronaći ćete samo najbolje aparate: aparati koje vam isporučujemo su kompresorski, visokokvalitetni i pouzdani i daju vam mogućnost da u svom okruženju uživate u negaziranoj mineralnoj vodi na brz i jednostavan način.
Detaljnije
Aparati za filtriranje vode
Osim water cooler aparata, kod nas možete naručiti aparate za filtriranje vode iz vodovodne mreže, takođe sa opcijom hlađenja i grejanja vode. Tako u svakom trenutku imate neograničene količine vode poboljšanog kvaliteta.
Detaljnije
Aparati za kafu
Iskustvo tradicionalne pripreme espresa na profesionalnoj opremi, dostupno je i vama, uz pomoć Guzzini aparata za kafu. Elegantni i kvalitetni, do vas stižu u crnoj, crvenoj ili beloj boji.
Detaljnije
Espresso kafa
Pored Hausbrandt Herman espresso kafe u kapsulama, koje se koriste preko Guzzini aparata, u ponudi imamo i druge brendove.
Detaljnije
Knjaz Miloš asortiman
Knjaz Miloš je vodeći proizvođač vode, bezalkoholnih i energetskih napitaka u regionu. Pored vode Aqua Una, na vašu adresu, po vašoj želji donosimo i sve ostale proizvode iz Knjaz Miloš porodice: gazirana prirodna mineralna voda Knjaz Miloš, negazirana prirodna mineralna voda Aqua Viva, energetska pića Guarana i No Sleep by Guarana, napitke sa voćnim sokom ReMix Knjaz i Tube, kao i Golf i Gusto.
Detaljnije
Ostali proizvodi
Korišćenjem naših usluga, možete se lako i brzo snabdeti i alkoholnim pićima (vino i pivo), čajevima, kancelarijskim materijalom, zaštitnom higijenskom opremom, mlekom, posuđem, kao i proizvodima partnerskih kompanija.
Detaljnije
array(0) {
}
Memory Consumption is: 5.11 MB