Reklamacije na proizvode

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom kupljenim na našoj internet prodavnici, Vašu reklamaciju ćemo reešiti u najkraćem mogućem roku. Ako ustanovite da je proizvod koji ste kupili neispravan ili njime niste zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate na sledeći način:

Pošaljite nam informacije s brojem porudžbine ili vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije e-mail-om na office@knjaznatura.co.rs, putem telefona 0800 000 008 ili preko kontakt forme na webshopu.

Na osnovu Vašeg opisa reklamacije, odgovorićemo Vam sa informacijom o tome:    
•    da li se proizvod može zameniti za novi, 
•    da li se može za proizvod vratiti novac,    
•    da li se može naći neko drugačije rešenje problema.

Kupac ima pravo na povrat robe u sledećim slučajevima:

-    Ukoliko mu je isporučena roba koja nije poručena 
-    Ukoliko cena robe ne odgovara porudžbini, a nije saglasan sa tim. 
-    Ukoliko mu je isporučena roba kojoj je istekao rok trajanja 
-    Ukoliko mu je isporučena roba sa greškom ili oštećenjem
-    Ukoliko mu nije isporučena sva roba koje je plaćena online 

Kupac je dužan prilikom preuzimanja poručene robe da proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira radniku koji je robu dostavio, ili da odbije da preuzme isporučenu robu na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. Proveru ispravnosti porudžbine vrši kupac. Molimo Vas da uporedite primljene artikle sa računom i Vašom porudžbenicom. Ukoliko nešto nedostaje ili sa nečim niste saglasni odmah to napomenite dostavljaču, kako bi sve eventualne korekcije, koje je moguće izvršiti na licu mesta (uključujući i povrat u definisanim slučajevima) odmah uradili. U slučaju naknadno ustanovljenih neslaganja, molimo da ih dostavite e-mailom, telefonom ili putem kontakt forme na sajtu u roku od 24h od momenta prijema robe, jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

U slučajevima kad se proizvod može zameniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo kurirsku službu koja preuzima reklamirani proizvod i vraća ga u naš magacin. Kada nam proizvod stigne nazad, šaljemo Vam obaveštenje o povratu novca odnosno slanju zamenskog proizvoda. Povrat novca ili zamena za novi proizvod biće urađena u roku od 15 dana. U suprotnom nas kontaktirajte telefonski ili e-mailom.

Reklamacije na oštećenje u transportu
Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporuči robu. Svako oštećenje pri transportu kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe.
Ukoliko uočite takvo oštećenje, nemojte potpisati prijem pošiljke ili zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke.
Reklamacije na podatke ili pogrešnu vrstu robe
Ukoliko ste primili pošiljku (robu) i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke (robe), pozovite telefonom na broj 0800 000 008, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail office@knjaznatura.co.rs i opišete kakav problem imate. Ili preuzmete reklamacioni list sa linka na kraju ovog teksta, popunite ga i sa robom pošaljete na našu adresu. U najkraćem mogućem roku, odgovorćemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju elektronskim putem (e-mail) tako što ćemo potvrditi prijem reklamacije, odnosno saopštiti broj pod kojim je zavedena Vaša reklamacija u evidenciji primljenih reklamacija  i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana a za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste. 

Preuzmite reklamacioni list OVDE.