Espresso kafa

Espresso kafa

Kompletan asortiman Rivolta kafe nastaje u Italiji, centru kulture kafe iz kojeg crpimo inspiraciju i znanje, u saradnji sa našim italijanskim partnerima. Naš portfolio kafe u kapsulama i u zrnu sadrži jače i blaže blendove premium Robusta i Arabika kafe, kao dve najpoznatije svetske vrste kafa. Za ljubitelje slabijih i senzitivnijih tonova, pravi izbor su Classico i Cremoso, dok su ljubiteljima jačih i intezivnijih ukusa na raspolaganju Forte i Intenso.

 

Pažljivo smo proučavali kulturu kafe, ukuse koje volimo, rituale koji iskustvo ispijanja kafe čine kompletnim. Rešili smo da strašću, savršenstvom i evociranjem emocija koje delimo, među kojima je i pobuna i borba za sve što volimo, razigramo novi brend u kategoriji kafe. San da se probudimo u srcu Italije i ispijemo jedinstvenu šoljicu kafe, rešili smo da pretvorimo u javu, svakog dana, kroz malu revoluciju, autentičnost i izvrsnost.

Prepustite se harmoniji premium Arabica i Robusta zrna kafe, kreiranih sa pažnjom za jedinstvenu, delikatnu i voćnu aromu. Naša kafa je pravo svedočanstvo umetnosti mlevenja u simfoniji ukusa koja će očarati vaša čula. Uronite u bogatstvo svakog gutljaja koji vas vodi na putovanje kroz jedinstveno uživanje u kafi.

OKUSITE CLASSICO

ZAVODLJIVOST

 

Doživite zavodljivost kafe kao nikada do sada sa našom izvrsnom mešavinom koja ističe intenzivnu aromu i prijatnu gorčinu. Naša kafa je pravo zadovoljstvo za one koji traže smeo i snažan ukus najfnijih zrna kafe.

 

OKUSITE INTENSO

PERFEKCIJA

 

Naša stručno kreirana kafa ističe delikatnu čokoladnu aromu koja će golicati vaša čula sa svakim gutljajem. Uronite u svet bogatih raskošnih ukusa koje samo najfinija zrna mogu da donesu.

 

OKUSITE CREMOSO

SMELOST KAO TAKVA

 

Osetite savršena premium Robusta zrna u ovoj izvrsnoj kafi.

Naša stručno kreirana kafa ističe delikatnu čokoladnu aromu koja će golicati vaša čula sa svakim gutljajem. Uronite u svet bogatih raskošnih ukusa koje samo najfinija zrna mogu da donesu.

 

OKUSITE FORTE

array(0) {
}
Memory Consumption is: 5.91 MB