Zaboravljena lozinka

RESETUJTE LOZINKU

ŠTA DOBIJAM REGISTRACIJOM?
 

Zbog čega treba da se registrujem?

Da biste kupovali na našim stranicama treba da budete registrovani.

Registracija Vam omogućava lakše i brže poručivanje robe – ne morate svaki put da ispunjavate obrasce sa neophodnim podacima za isporuku robe.

Kada ponovo posetite naše stranice, dovoljno je prijaviti se, klikom na polje "Prijavite se" u gornjem desnom uglu.

Svi registrovani korisnici pre kupovine moraju biti ulogovani na svoj nalog. Ukoliko zaboravite šifru možete dobiti novu preko opcije za reset šifre, koja se nalazi na formi za unos podataka prilikom logovanja.

Postojeći korisnici će dobiti obaveštenje putem maila, da resetuju svoj password, kako bi mogli da nastave sa kupovinama. Ukoliko kojim slučajem niste dobili obaveštenje, pošaljite nam Vaše podatke kroz formu za registraciju.

Ako ste novi korisnik, neophodno da prođete kroz jednostavan proces registracije, klikom na REGISTRUJ SE. Dovoljno je da popunite zahtevane podatke, pošaljete ih kroz predviđenu formu, nakon čega ćete dobiti na mail link za setovanje Vašeg passworda. Nakon toga, se ulogujete klikom na PRIJAVITE SE i započnete kupovinu.

Registracija Vam između ostalog obezbeđuje i uvid u Vaš korisnički profil, sa svim relevantnim podacima vezanim za međusobnu saradnju, bilo da imate ugovor sa nama o korišćenju aparata za vodu ili ne, učešće u svim aktuelnim akcijama i loyalty programima, kao i uvid i kupovinu po  ugovornim uslovima koje imate po osnovu obima saradnje sa nama.

Ukoliko kupovine vršite preko mobilnog telefona, možete preuzeti našu aplikaciju ______________ preko Play store ili Apple store. Jednom registrovani i prijavljeni sa pristupnim parametrima, sve vaše buduće kupovine, uvide u istoriju kupovina, ugovore, zaduženja i dr. (za one koji imaju aparate za vodu), kao i komunikaciju sa našim korisničkim servisom, moći ćete da obavljate na najjednostavniji način, pre svega štedeći vaše dragoceno vreme.

Dobro nam došli  i uživajte u kupovini!

 

array(0) {
}
Memory Consumption is: 5.66 MB