Blog

22.
Sep
Novosti
Aqua Viva poznata je kao brend koji godinama unazad predano i uspešno radi na tome da nam ponudi najbolju opciju za osveženje, bilo da smo naumili da se rekreiramo, šetamo, provedemo aktivan dan sa ukućanima ili jednostavno kvalitetno hidriramo tokom čitavog dana.
11.
Apr
Novosti
Zajednička dominacija Nikole Jokića na NBA terenima i sove na energetskim terenima inspirisala nas je da obogatimo Joker portfolio novim MVP ukusom! Predstavljamo novi, super osvežavajući Joker Mango sa ukusom titule! Budi među prvima koji će se priključiti i zaigrati u MVP timu koji pokreće Joker energija.   Novi moćni Joker Mango dostupan je i u našem Knjaz Miloš Natura Web shop-u. PORUCI
22.
Sep
Novosti
Nakon što je napravila pravi haos na mrežama svojom čestitkom MVP titule Nikoli Jokiću u kojoj se našla i limenka sa njegovim potpisom, za koju se javnost pitala da li je samo Sovina dovitljiva komunikacija ili stvarno novi proizvod, Guarana je razrešila misteriju i na Instagramu objavila snimak proizvodnje JOKER GUARANA X NIKOLA JOKIĆ!
10.
Jun
Novosti
I ove sezone, sunčani dani pozivaju svojom vedrinom da u opuštenoj atmosferi što više uživamo, kako kod kuće, tako i u prirodi. A mi vas pozivamo da u tim prilikama uvek imate i savršeno prirodno osveženje uz sebe – Knjaz Miloš Aromatični.
22.
Jul
Novosti
MVP od sada ima novo značenje   Moćna Voćna Pomorandža
22.
Jun
Novosti
Ako ste mladi roditelj ili ako poznajete nekoga ko je nedavno postao roditelj, verovatno vam je poznato sledeće pitanje: Ko zna kako biti dobar roditelj?
22.
Sep
Novosti
Kraj leta i prvi kišni dani donose podsticaj da se podsetimo važnih rutina i navika u očuvanju imuniteta, pogotovo uzevši u obzir izazove i brige koje donosi sezona gripa, ali i dalje aktuelna pandemija. Kada je reč o praktičnim saveznicima koji nam pomažu da na jednostavan način osnažimo odbrambene kapacitete organizma, Knjaz Miloš Obogaćeni posebno se ističe, s obzirom na lakoću upotrebe, potrebe za mineralima koje zadovoljava i dostupne opcije usmerene na jačanje imuniteta.
01.
Jun
Novosti
LEMONADE TUBE– NOVO LETNJE OSVEŽENJE JE STIGLO! Na veliko zadovoljstvo brojnih ljubitelja jedinstvenog voćnog osveženja u svim oblicima, predstavljamo vam Lemonade Tube, uz koji unosimo još više svežine u naš portfolio negaziranih napitaka, osvajajući polako, ali sigurno još jedan segment – osvežavajuće limunade. LEMONADE TUBE, kao stvoren za letnje dane koji su pred nama, dolazi u dva neodoljiva ukusa - osvežavajući limun i savršen spoj limuna i mandarine. Pored sočnih ukusa koji su zaštitni znak brenda, LEMONADE TUBE prati atraktivan dizajn koji obara s nogu i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Idealan za svakodevnu šetnju ili osveženje kod kuće, LEMONADE TUBE je dostupan u pakovanju od 0.5l i 1.5l, a možete ga poručiti i na Knjaz Miloš Natura web shop-u. Zato što pre uzmite osveženje i doživite uzbuđenje uz LEMONADE TUBE! PORUČI
22.
Jun
Novosti
Aqua Viva Caffeine će se pridružiti Get on Zero porodici, umesto L-Carnitine člana.
array(0) {
}
Memory Consumption is: 5.25 MB