Water coolers

Water coolers

Ukoliko su mesečne potrebe vašeg domaćinstva do dve boce vode Aqua Una, naša preporuka je korišćenje termoelektričnog water cooler aparata, dok za upotrebu 4 ili više boca, preporučujemo korišćenje kompresorskog aparata.  

Osnovna razlika između ove dve vrste aparata, jeste to što kompresorski aparati imaju veću zapreminu rezervoara i princip hlađenja koji za kraće vreme može da ohladi veću količinu vode, kao i to što kompresorski aparati hlade vodu na temperaturu 5-10° C, a termoelektrični na temperaturu 10 -15° C. Obe vrste aparata omogućuju vam da bilo u koje vreme, i u najkraćem mogućem roku, spremite topli napitak ili se osvežite hladnom vodom Aqua Una. I jedan i drugi aparat imaju mogućnost da zagreju vodu na temperaturu od 85-95° C.  

Savremen dizajn aparata omogućuje da se lako uklope u svaku prostoriju, a raspoloživi su u sivoj ili beloj boji.

Dopremanje i montiranje aparata vršimo narednog radnog dana po primljenoj narudžbini, ili u skladu sa dogovorenim terminom.

PREDNOSTI

Naši water cooler aparati se jednostavno i brzo instaliraju, pa sa upotrebom možete početi već nakon 25 minuta. I potrošnja struje je minimalna – energija potrebna za rad aparata jednaka je onoj koju troši jedna sijalica.  

Sistem hlađenja je potpuno ekološki: hlađenje vode vrši se termoelektrički ili kompresorski, u zavisnosti od aparata.

PAKET ZA KORISNIKE

Izaberite vodu Aqua Una, a naši komercijalisti će vam – u skladu s potrebama vašeg domaćinstva – preporučiti najbolje i najekonomičnije rešenje.

Naši  samostojeći termoelektrični aparati na raspolaganju su vam besplatno, ukoliko mesečno potrošite 2 ili više boca vode Aqua Una. Ugovor se potpisuje na 12 meseci.  

Postoji mogućnost kupovine aparata, po ceni od 100 EUR u dinarskoj protivvrednosti. U tom slučaju, garantni rok za aparat je 24 meseca. Cena iznajmljivanja aparata zavisi od modela. Međutim, ukoliko se u vašem domaćinstvu mesečno potroši 4 ili više boca vode Aqua Una, najam se ne naplaćuje za samostojeće kompresorske water cooler aparate. Ugovor se potpisuje na 12 meseci.  Ukoliko želite da samostojeći kompresorski water cooler aparat bude u vašem trajnom vlasništvu, možete da ga kupite po ceni od 150 EUR u dinarskoj protivvrednosti uz garantni rok od 24 meseca.

array(0) {
}
Memory Consumption is: 5.89 MB