Kod kuće

Water coolers
Ukoliko su mesečne potrebe vašeg domaćinstva do dve boce vode Aqua Una, naša preporuka je korišćenje termoelektričnog water cooler aparata, dok za upotrebu 4 ili više boca, preporučujemo korišćenje kompresorskog aparata.  
Detaljnije
Aparati za kafu
Iskustvo tradicionalne pripreme espressa na profesionalnoj opremi, dostupno je i vama, uz pomoć naših aparata za kafu u zrnu i Nespresso kompatibilne kapsule.
Detaljnije
Espresso kafa
Kompletan asortiman Rivolta kafe nastaje u Italiji, centru kulture kafe iz kojeg crpimo inspiraciju i znanje, u saradnji sa našim italijanskim partnerima. Naš portfolio kafe u kapsulama i u zrnu sadrži jače i blaže blendove premium Robusta i Arabika kafe, kao dve najpoznatije svetske vrste kafa. Za ljubitelje slabijih i senzitivnijih tonova, pravi izbor su Classico i Cremoso, dok su ljubiteljima jačih i intezivnijih ukusa na raspolaganju Forte i Intenso.
Detaljnije
Knjaz Miloš asortiman
Knjaz Miloš je apsolutni lider na tržištu mineralnih voda i bezalkoholnih napitaka.
Detaljnije
Ostali proizvodi
Korišćenjem naših usluga, možete se lako i brzo snabdeti i alkoholnim pićoma (vino i pivo), čajevima, kancelarijskim materijalom, zaštitnom higijenskom opremom, mlekom, posuđem, kao i proizvodima partnerskih kompanija.
Detaljnije
array(0) {
}
Memory Consumption is: 5.86 MB