Prirodna mineralna voda

Prirodna mineralna voda

Aqua Una je negazirana prirodna mineralna voda sa niskim sadržajem rastvorivih mineralnih materija i sa niskim sadržajem natrijuma. Ona je vaš oslonac u poboljšanju metabolizma telesnih tečnosti i dobroj hidrataciji čitavog organizma. Kao takva, idealna je za svakodnevnu upotrebu i preporučuje se svima.

„8 ČAŠA DNEVNO“ - FORMULA ZDRAVLJA
Naučno je dokazano da našem organizmu treba najmanje dva litra vode dnevno. U zavisnosti od fizičke aktivnosti, ali i spoljne temperature, čak i nivoa stresa, ova količina trebalo bi da bude i veća. Kakav god da je vaš način života, Aqua Una je vaš idealan i praktičan saveznik. Do vas stiže u bocama od 18,9l i možete je piti u neograničenim količinama. 
Na vašu adresu isporučujemo je besplatno.

Vaše zdravlje direktno zavisi od kvaliteta i količine vode koju pijete. Naš organizam je sačinjen od 60% vode, i nijedan biohemijski i metabolički proces u našem telu se ne može odvijati bez vode. 

Voda reguliše telesnu temperaturu, omogućava intenzivniju apsorpciju kiseonika, provodi nervne impulse i poboljšava funkciju bubrega. Aqua Una je vaš najbolji saveznik: dnevno vam je potrebno minimalno 8 čaša vode Aqua Una da se opustite, skoncentrišete na posao ili jednostavno – uživate u danu. 
Naš posao je da u najkraćem mogućem roku kvalitetnu vodu isporučimo na vašu adresu. 

To, naravno, nije sve: kod nas možete da naručite i hladne i tople napitke, kao i kafu.

array(0) {
}
Memory Consumption is: 5.89 MB