Blog

22.
Sep
Novosti
Aqua Viva poznata je kao brend koji godinama unazad predano i uspešno radi na tome da nam ponudi najbolju opciju za osveženje, bilo da smo naumili da se rekreiramo, šetamo, provedemo aktivan dan sa ukućanima ili jednostavno kvalitetno hidriramo tokom čitavog dana.
04.
Jun
Novosti
AQUA VIVA REBOOT – NOVI IGRAČ NA TERENU!   Aqua Viva Sport ima novog igrača u timu – Aqua Viva Isotonic Reboot sa ukusom kivija i jagode.   Kao i drugi izotonici, Aqua Viva Reboot sadrži napredni sistem elektrolita koji doprinosi oporavku organizma nakon obavljanja fizičke aktivnosti i idealan je saveznik svima onima koji su aktivni, održavaju život u formi, i uživaju u svakom danu. Aqua Viva Isotonic Reboot ne samo da osvežava, već i hidrira, omogućavajući vam da se brzo oporavite i budete spremni za nove izazove.   Aqua Viva Reboot dostupan je u pakovanju od 0.75l, a možete ga poručiti i na našem Natura web-shopu.   Za koji god da se odlučite, uz Aqua Viva Sport ste uvek deo pravog tima!   Život je sport! Poruči OVDE
12.
Apr
Novosti
Predstavljamo vam Guarana Azijanu, inovaciju kreiranu po uzoru na popularne trendove sa Dalekog istoka: kineski brend TikTok, japanske anime, K-pop muziku i stil. U potrazi za inspiracijom, Sova se otisnula put Azije. I znate šta? U ovoj avanturi shvatili smo da Azija ima veliki uticaj na pop kulturu i modne trendove mladih generacija, što su nam i sami rekli nekim svojim jezikom koji razumemo kao kineski, japanski, vijetnamski, ali bukvalno. Zato, odaberite svoju omiljenu animu, mangu i osetite novu energiju Guarana Azijane sa ukusom jagode i marakuje. Neka vaša samurajska energija upozna vaš zen, a snaga izlazećeg sunca prepozna šta znači NE SPA WA TI! Da ne dužimo i ne ulazimo u istočnjačku filozofiju, jer niko ne voli kad mu se filozofira, isprobajte Guarana Azijanu – novi ukus koji BASH-SHU-RI!   Guarana Azijana dostupna je i u našem Knjaz Miloš Natura Web shop-u. PORUČI OVDE
15.
May
Novosti
BOLJE JOKER U RUCI NEGO KIWI NA GLAVI!     Predstavljamo vam novog člana našeg Joker Guarana tima - Joker Kiwi-Apple! Novi ukus dolazi kao kruna naše tripl-dabl serije, upravo u trenutku koji ste možda i naslutili, dok se naš najbolji košarkaš na planeti takmičio za osvajanje još jedne MVP titule!   Jokićeva dominacija ne odvija se samo na košarkaškim terenima, već inspiriše i našu Sovu koja je za vas ovoga puta pripremila dve novine – novi ukus kivija i jabuke i vaše omiljeno energetsko osveženje Joker Mango u većem pakovanju.   A zašto?   Jer sada imamo tripl-dabl Joker ukusa za još više energije. I zato sada možemo da se pohvalimo sa 3x0.5l u portfoliju (Original, Mango i Kiwi), i moralo je tako.   Jer, kako biste inače ostajali budni i pratili Jokićev pohod ka još jednom prstenu?   A uzevši u obzir kakve partije priređuje naš košarkaški as, nastavljamo da bez spavanja i uz novi Joker Kiwi-Apple pomno pratimo njegovu magiju i navijamo za buduće trijumfe!   Bolje Joker u ruci nego kiwi na glavi!
11.
Apr
Novosti
Zajednička dominacija Nikole Jokića na NBA terenima i sove na energetskim terenima inspirisala nas je da obogatimo Joker portfolio novim MVP ukusom! Predstavljamo novi, super osvežavajući Joker Mango sa ukusom titule! Budi među prvima koji će se priključiti i zaigrati u MVP timu koji pokreće Joker energija.   Novi moćni Joker Mango dostupan je i u našem Knjaz Miloš Natura Web shop-u. PORUCI
22.
Sep
Novosti
Nakon što je napravila pravi haos na mrežama svojom čestitkom MVP titule Nikoli Jokiću u kojoj se našla i limenka sa njegovim potpisom, za koju se javnost pitala da li je samo Sovina dovitljiva komunikacija ili stvarno novi proizvod, Guarana je razrešila misteriju i na Instagramu objavila snimak proizvodnje JOKER GUARANA X NIKOLA JOKIĆ!
10.
Jun
Novosti
I ove sezone, sunčani dani pozivaju svojom vedrinom da u opuštenoj atmosferi što više uživamo, kako kod kuće, tako i u prirodi. A mi vas pozivamo da u tim prilikama uvek imate i savršeno prirodno osveženje uz sebe – Knjaz Miloš Aromatični.
22.
Jul
Novosti
MVP od sada ima novo značenje   Moćna Voćna Pomorandža
22.
Jun
Novosti
Ako ste mladi roditelj ili ako poznajete nekoga ko je nedavno postao roditelj, verovatno vam je poznato sledeće pitanje: Ko zna kako biti dobar roditelj?
22.
Sep
Novosti
Kraj leta i prvi kišni dani donose podsticaj da se podsetimo važnih rutina i navika u očuvanju imuniteta, pogotovo uzevši u obzir izazove i brige koje donosi sezona gripa, ali i dalje aktuelna pandemija. Kada je reč o praktičnim saveznicima koji nam pomažu da na jednostavan način osnažimo odbrambene kapacitete organizma, Knjaz Miloš Obogaćeni posebno se ističe, s obzirom na lakoću upotrebe, potrebe za mineralima koje zadovoljava i dostupne opcije usmerene na jačanje imuniteta.
array(0) {
}
Memory Consumption is: 6.04 MB