Espresso kafa

Espresso kafa

Kapsule i ćalde

Kapsule i ćalde

Natura Knjaz Miloš bira samo najbolje. Zato u svojoj ponudi imamo i kafu proverenog i dokazanog kvaliteta i jedinstvenog i prepoznatljivog ukusa – Hausbrandt. Od 1892. do danas ova espreso kafa je sinonim za savršen spoj najfinijih vrsta Arabika i Robusta kafe,mirisa, ukusa i uživanja.

Pažljiv odabir najboljih zrna kafe najboljih sorti sa najboljih plantaža je presudan. Hausbrandt je kombinacija pažljivog odabira različitih sorti kafe koje potiču sa plantaža u Brazilu, Kolumbiji, Keniji, Meksiku i Jamajci, gde svaka sorta daje svoj pečat. Samo najkvalitetnija zrna kafe odlaze u pržionicu. Kafa se prži prirodno i polako, najsavremenijim tehnologijama. Nakon prženja,  kafa se naglo hladi da bi se sačuvali prirodni ukusi.   Hausbrandt do vas stiže u kapsulama ili ćaldama.

Pržena i mlevena kafa upakovana je u papirne vrećice, kao one za čaj. Kesica sadrži sedam grama kafe za savršen brzo pripremljen espreso. Kesice su biorazgradive, pa su i ekološki prihvatljivo rešenje. Svaka ćalda pojedinačno je upakovana u foliju, i svaka sadrži mešavinu izuzetno kvalitetne pržene i mlevene Hausbrandt kafe. 

Kapsule

Svaka pojedinačna kapsula sadrži tačno određenu količinu kafe prethodno savršeno mlevenu i pritisnutu. Poznavaoci znaju koliko je bitan proces mlevenja kafe da bi se dobio dobar espreso. Sitnije ili krupnije mlevena kafa od propisane granulaže može uticati da njen ukus bude slabiji ili gorči, sa manje pene i arome. Granulacija kafe u kapsuli je pažljivo određena i izračunata na osnovu iskustva Hausbrandt tima. 

Sedam grama Hausbrandt espreso kafe hermetički je zatvoreno u kapsuli, čime se održavaju njena svežina i kvalitet do samog momenta upotrebe, jer ne dolazi u kontakt sa atmosferskim agensimaT
Hausbrandt do vas stiže u kapsulama ili ćaldama

 Kapsule
Novo u ponudi

Novo u ponudi

Pored Hausbrandt Herman espresso kafe u kapsulama, koje se koriste preko Guzzini aparata, u ponudi imamo i druge brendove, koje kupci mogu konzumirati, ukoliko imaju svoje kompatibilne aparate:
1. Espresso kafa u zrnu i mlevena (Hausbrandt, Lavazza, Kimbo i Molinari) 
2. Espresso kafa u kapsulama kompatibilnim sa Nespresso aparatima (Hausbrandt, Lavazza, Kimbo, Molinari, Miscela D Oro i Capsula)
3. Espresso kafa u kapsulama kompatibilnim sa Dolce Gusto aparatima (Lavazza, Starbucks, Kimbo i Molinari)

array(0) {
}
Memory Consumption is: 5.86 MB