Aparati za kafu

Aparati za kafu

 

Iskustvo tradicionalne pripreme espressa na profesionalnoj opremi, dostupno je i vama, uz pomoć naših aparata za kafu u zrnu i Nespresso kompatibilne kapsule.

RIVOLTA - APARAT ZA NESPRESSO KOMPATIBILNE KAPSULE

RIVOLTA - APARAT ZA NESPRESSO KOMPATIBILNE KAPSULE

Moderan i lak za korišćenje Rivolta aparat za savršeni italijanski espresso od sada i u vašem prostoru.

Ovaj aparat za espresso kafu u Nespresso kompatibilnim kapsulama će se, svojim elegantim dizajnom, savršeno uklopiti u svaki ambijent.

 

OSNOVNE KARAKTERISTIKE I PREDNOSTI

Prava italijanska kafa za svega 20 sekundi. Sve što vam je potrebno jesu: aparat, kapsula i voda. Rezultat: savršena espresso kafa iz kapsula, uz laku upotrebu, lako održavanje, konstantan kvalitet i visok nivo higijene. 

PAKETI PRETPLATE

Aparat za espresso kafu u kapsulama možete dobiti na besplatno korišćenje, uz kupovinu minimalno 100 kapsula Rivolta kafe mesečno, uz potpisan Ugovor. Za aparate je obezbeđena obuka i besplatan servis funkcionalnih kvarova. Isporuka aparata i kafe vrši se na željenu adresu, po dogovorenoj dinamici. 

SPECIFIKACIJA

Težina: 2.75kg
Kapacitet rezervoara za vodu: 0,9 L
Dimenzije (ŠxDxV): 107x359x242 mm
Dužina kabla: 100 cm
Voltaža: 220-240V
Pritisak pumpe: 19 bara

DE’LONGHI MAGNIFICA EVO  – APARAT ZA KAFU CELOG ZRNA

Magnifica Evo De'Longhi automatski aparat za kafu celog zrna stiže i do vas sa svojom naprednom tehnologijom, autentičnim pićima i elegantnim modernim dizajnom. Poslužite savršen italijanski espresso i niz drugih napitaka, preliven kremastom mlečnom penom zahvaljujući LatteCrema Hot Technologi, bez otpada mleka koristeći MiLatte funkciju. Možete birati između 5 pića jednim dodirom preko jednostavnog korisničkog interfejsa.

Aparat je namenjen za espresso kafu u zrnu.

PAKETI PRETPLATE

De'Longhi Magnifica Evo aparat za kafu celog zrna možete dobiti na besplatno korišćenje, uz kupovinu minimalno 4kg Rivolta kafe u zrnu mesečno, uz potpisan Ugovor. Za aparate je obezbeđena obuka i besplatan servis funkcionalnih kvarova. Isporuka aparata i kafe vrši se na željenu adresu, po dogovorenoj dinamici.

SPECIFIKACIJA

Težina: 9,6 kg
Kapacitet rezervoara kafe u zrnu: 250 g
Kapacitet rezervoara za vodu: 1,8 L
Dimenzije( ŠxDxV): 240x440x360 mm
Voltaža: 220-240V
Pritisak pumpe: 15 bara

 

array(0) {
}
Memory Consumption is: 5.86 MB