Aparati za kafu

Aparati za kafu

Iskustvo tradicionalne pripreme espresa na profesionalnoj opremi, dostupno je i vama, uz pomoć Guzzini aparata za kafu. Elegantni i kvalitetni, do vas stižu u crnoj, crvenoj ili beloj boji.
Jednostavna upotreba, lako održavanje, konstantan kvalitet kafe i visok nivo higijene, osnovne su prednosti naših kafe aparata. U odnosu na tradicionalne kafe mašina, sve performanse Guzzini aparata su poboljšane. Nema potrebe za svakodnevnim čišćenjem, jer kapsule ne zahtevaju dodatno angažovanje, pa – osim vremena – štedite i novac. A ni ušteda električne energije nije zanemarljiva. Problem ostataka kafe u situ potpuno je rešen zahvaljujući inovativnom patentu koji je primenjen kod svih Guzzini aparata. Svaki direktan kontakt kafe i mašine je eliminisan. Tako se garantuje maksimum higijene i potpuno odsustvo ostataka u sistemu, čiji je rezultat uvek perfektan espreso. Aparat je namenjen za Hausbrandt Herman espresso kafu u kapsulama.

Najkvalitetniji italijanski aparat za espresso, koji će  se savršeno uklopiti u svaki prostor, od sada vam je na raspolaganju!

OSNOVNE KARAKTERISTIKE I PREDNOSTI

Iskustvo tradicionalne pripreme espresa na profesionalnoj opremi, dostupno je i vama, uz pomoć Guzzini aparata za kafu. Sve što vam je potrebno jesu: aparat, kapsula i voda. Rezultat: savršena espresso kafa iz kapsula, uz laku upotrebu, lako održavanje, konstantan kvalitet i visok nivo higijene.  

PAKETI PRETPLATE

Aparate za espreso kafu u kapsulama možete koristiti bez naknade, uz kupovinu minimalno 100 kapsula mesečno. 

Za aparate je obezbeđen besplatan servis funkcionalnih kvarova. Isporuka aparata i kafe vrši se na osnovu dogovorene dinamike. Ukoliko se odlučite za kupovinu našeg aparata, pružamo vam i tu mogućnost: Guzzini aparat možete da kupite po ceni od 200 EUR u dinarskoj protivvrednosti.

array(0) {
}
Memory Consumption is: 5.16 MB